Kinderspektakel

Grillig heerschap met maffe tred en koffers gevuld met brik-en-brak : een saxofoon die bellen blaast ... een ei dat vogeltjes legt ... wolkige ballons die de wereld herschapen ... en waarom niet : een toeschouwer die zich uitgeeft voor een vliegend Oosters tapijt.

Dit hersenspinsel wars van bizarriteiten fascineert de kinderen die eraan deelnemen. Het mesjogge personage trekt hen aan, en ze zijn vooral laaiend entoesiast om een verhaal lang te worden omgetoverd tot de vedette -goochelaar

Daniel Adrian stelt zijn spektakel TRUCABRAC voor : een grappig en intelligent handig brouwsel van magie, mime, theater en knotse effekten. Hij viseert meer bepaald kinderen van 5 tot 12 jaar, hij sleurt hen mee in een burleske en surrealistische mallemolen die hun verbeelding op hol brengt. Soms nemen zelfs de meest argwanende volwassenen deel aan deze grillige reis, maar sttt...

TRUCABRAC is moduleerbaar en past zich perfect aan uw manifestatie aan. De duur varieert van 10 tot 60 minuten en het is zowel genietbaar in het Nederlands als in het Frans of het Engels. Het kan om het even waar en zelfs elders plaatsvinden.

Een afgietsel van TRUCABRAC werd ook bekokstoofd : een 'animatie-formule'. Die animatie combineert Close-up aangepast aan de kinderen en ballon. Het kan zowel binnen als buiten.

Videofragment

Technische fiche :

Liefst binnen (mogelijk buiten mits enige aanpassingen)
V
oor 20 tot 300 personen (afhankelijk van de gekozen formule)
Duur van het volledig spektakel : 50 minuten
In de zaalversie van het spektakel wordt er niet gesproken (wel een muzikale begeleiding), bijgevolg is het ideaal voor een meertalig publiek.

vzw Theatruc - Daniel Adrian - 1430 Bierghes - België
tel : 00 32 (0)2 582 48 61 - Gsm : 00 32 (0)477 54 23 86 - Mail : daniel@theatruc.com
Indien u meer foto's wenst te zien, klik hier