goochelaar-professionele-huis-2 goochelaar-belgie-papegaai-3 goochelaar-kinderen-verjaardag-4 goochelaar-halloween-spektakels-5 goochelaar-show-mime-6 goochelaar-brussel-huwelijk-7 goochelaar-evenement-close-up-8

De goochelaar Daniel Adrian stelt verschillende spektakel- en animatieformules voor, aangepast aan uw evenement

Goochelaar Daniel Adrian - vzw Theatruc - rue du Radoux 68 a - 1430 Bierghes - België
tel : 00 32 (0)2 582 48 61 - Gsm : 00 32 (0)477 54 23 86 - Mail : daniel@theatruc.com

Type Evenementen

Privé

Verjaardag voor kinderen
Communiefeest
Trouwfeest
Verjaardag of privéfeest voor volwassenen


Scholen en vereniging

Schoolfeest, Kermis, Carnaval
Spektakel of Gala-avond
Sinterklaas, Kerstfeest, Halloween

Bedrijven

Receptie of cocktailparty
Opendeurdagen
Bedrijfsfeest
Promotiecampagne

Type Spektakels & Animatie

Spektakels

Vogelact : Icariha
Kinderspektakel : Trucabrac
Mime en Hoedact : Il Tabarino
Grote Illusies spektakel : Wickawitch Show
Vreemde Magie : Karabatch

Animatie

Tafelanimatie : Close-up
Ballonanimatie : Ballonnerie
Heksenanimatie : Wickawitch

Met een ervaring van meer dan 30 jaar in de creatie en de presentatie van diverse animatieformules en tal van shows, bepaalt de professionele goochelaar Daniel Adrian samen met u de formule die het best past bij uw evenement en dit ongeacht uw publiek: kinderen, volwassenen of families.
 
Wat het werk van goochelaar Daniel Adrian typeert, is een creatieve geest, een mix van verschillende technieken (magie, mime, toneel, pyrotechniek, etc..) en een gerichte aandacht die gaat naar de personages met het doel een originele show aan te bieden.

De meeste shows zijn niet-sprekend en dus geschikt voor een meertalig publiek. Voor zijn animaties is goochelaar Daniel Adrian perfect drietalig en kan zonder probleem een zeer divers publiek entertainen. De taal van de goochelaar is trouwens vooral visueel en door iedereen te begrijpen.
 
In de kader van uw evenement kan goochelaar Daniel Adrian ook voor de technische infrastructuur zorgen (geluid, verlichting, achtergrond) die nodig is voor het goede verloop van de show. 
 
De goochelaar Daniel Adrian verplaatst zich overal in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Voor de regio Brussel en omgeving zijn de reiskosten inbegrepen. Voor andere regio's (Vlaams Brabant, Antwerpen, Leuven, Kortrijk, Gent, Brugge, Oostende, e.a.) voor Frankrijk (Lille, Amiens, Arras, Duinkerke, e.a.) Nederland (Breda, Rotterdam, Tilburg, Eindhoven, e.a.) en Luxemburg worden de vervoerkosten berekend op het afgelegde traject (effectief gereden kilometers).

Aarzel niet goochelaar Daniel Adrian te contacteren voor eventueel aanvullende informatie.

Wat anderen zeggen over goochelaar Daniel Adrian :

Bedankt voor de leuke acts op ons bedrijfsetentje nav de start van het nieuwe jaar! De formule was super geslaagd! elke tafel had zijn moment van spanning, ongeloof en gelach! succes!
Gaëtane S. - Gent

Het communiefeest van Casper op 17/5/2014 was echt geslaagd door de act van Daniel Adrian. Ongelofelijk hoe hij het doet !!! Echt een topact. De kinderen zijn nu nog steeds in de ban van zijn aangeleerde goocheltrucs. Bedankt !!!
Christine C. - Moorsel

Beste Daniel, hartelijk dank voor de geslaagde show op ons personeelsfeest! We staan er nog steeds versteld van! Ongelofelijk!!!
Anemona L. - Brussel

Hallo, uw optreden van zaterdag op het communiefeest van mijn dochter was geniaal! iedereen was aangenaam verrast alsook de communicant. bedankt! als iemand een leuke act wenst op zijn feest dan zal ik u zeker aanraden.
Valerie R - Brussel

Uren werd er nog nagepraat over Uw optreden tijdens ons huwelijk! Heel professioneel en met de nodige humor.
Danielle B. - Leuven

Ook in een zaal vol met ingenieurs en technisch geschoolden, wist Daniel Adrian iedereen met stomming te verbazen.
Vanessa D. - Kaneka Belgium - Westerlo

U vindt nog meer reacties op de Facebookpagina van goochelaar Daniel Adrian